Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ÖNDER34
ÖNDER34

İstemem sırça sarayı

Yorum

İstemem sırça sarayı

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

380

Okunma

İstemem sırça sarayı

İstemem sırça sarayı 
Hep iyilik le barıştım
Kötülük açtım arayı 
Hep de doğruyla çalıştım 

Gücümün de yettiğince 
Gecenin sessizliğince 
Siyahın derinliğince 
Yaşarım ben nefse sağır 

Bir gelecek var uzakta 
Yolları belki tuzakta 
Doğruluğu var hakta 
Ondan yana olurum hep

Yarın ve gelecek yarın
Dürüstlük olsun o varın 
Şeffaf olsun ambar darın 
Budur seni insan yapan 

Köşe bucak sessiz sokak 
Eden bulur bak  muhakak 
Duru değil yaşam berak 
Yaşamadan bilemezsin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İstemem sırça sarayı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstemem sırça sarayı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstemem sırça sarayı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL