Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

Mustafa Kemal'in Gençleriyiz

Yorum

Mustafa Kemal'in Gençleriyiz

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

364

Okunma

Mustafa Kemal'in Gençleriyiz

Mustafa Kemal'in Gençleriyiz

Mustafa Kemal’in Gençleriyiz

ulu önder yolumuzu açtı
biz onu rehber bildik
ilkeleri ebediyen yaşayacak
atam hep bizle yaşayacak
yarınlar güzel olacak
biz Mustafa Kemal’in Gençleriyiz

dünya durdukça adı hep anılacak
onu sevenler daima onu yaşatacak
yedi cihan onu minnetle anacak
güneş gibi her gün yeniden doğacak
yüzyıllarca adı şerefle anılacak
isimi hep günlerde yaşayacak
biz onun askarleri biz Mustafa Kemal’in Gençleriyiz

17 22 28 10 2018

şiir:Mustafa Seven Kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mustafa kemal'in gençleriyiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mustafa kemal'in gençleriyiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mustafa Kemal'in Gençleriyiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL