Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
AYRIKOTU
AYRIKOTU

LÂL OLDU DİLLERİM

Yorum

LÂL OLDU DİLLERİM

( 2 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

856

Okunma

LÂL OLDU DİLLERİM

LÂL OLDU DİLLERİM


Derdimi söylesem uçan turnaya
Kırılır kanadı uçamaz olur
Döksem içimdeki zehri kurnaya
Zemzem olsa gönül içemez olur

Bırakıp da gittin gurbet ellere
Lâl oldu dillerim söyleyemedim
Düşürdün beni sen zalim dillere
Bu garip gönülü eyleyemedim

Kaybettim özümü hüzünü sardım
Gezdim dolandım da iz bulamadım
Sensiz bu âlemde acıyı kardım
Yüreğe diyecek söz bulamadım

KARDELEN(Ayrıkotu)
12.12.2021
Tülay Sarıcabağlı Şimşek
Dinar/Afyonkarahisar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Lâl oldu dillerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lâl oldu dillerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LÂL OLDU DİLLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL