Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gri Düşler
Gri Düşler

Postalın esaretinde

Yorum

Postalın esaretinde

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

330

Okunma

Postalın esaretinde

Postalın esaretinde

Yıkılan esaret sarayları özgür kerpiçten evlere dönüşürde

Yerle yeksan olan güven bir daha geri gelir mi ?

72 düveli dize getir secde ettir önünde

O sarsılmaz ilahını all döndür saat yönünde

Hem nalına hem mıhına çak

Düşsede boynum düşman ininde,

Senden merhamet beklersem namert olayım...

F. M

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Postalın esaretinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Postalın esaretinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Postalın esaretinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL