Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ahmet.
ahmet.

bb

Yorum

bb

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2032

Okunma

bb

bb

bv

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bb Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bb şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bb şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cemil
cemil, @cemil
16.8.2008 11:12:31
Çocukça duygularla sevmek ne güzel. Kutlarım ,hoş bir şiirdi.
romantik63
romantik63, @romantik63
16.8.2008 11:09:52
çok hoş şiir üstadım
kısa fakat özünde bir şiir olmuş
kaleminiz ve gönlünüz şiirlerlee donatılsın inş.
saygılar
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
16.8.2008 10:33:12
Beğeni:
0
Okunma:
2032
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL