Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ms-solmaz
ms-solmaz

SEBEBİ ANLAŞILIR BİRGÜN

Yorum

SEBEBİ ANLAŞILIR BİRGÜN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

842

Okunma

SEBEBİ ANLAŞILIR BİRGÜN


Can çekişirsem de koparırım düzen oltasını
Yem olmaya niyetim yok,dağıtırım zalim sofrasını
Dürbünsüz yüz metreden tanırım düzenbazın simasını
Desteksiz iki yüz metreden vururum hedefin ortasını

Suskun bir hayatım var,kendi halimdeyim
Bulduğumla yetinmeye razıyım neden kemik peşinde gideyim
Ölüler hücresinde olsam da Turan hayalindeyim
Kızılelma Ülküsü uğrunda kurbanlık lazımsa neden ölmeyeyim

Varsın davamın uğruna feda olsun ömrüm
Asık suratlı makamlılardan bıktım,hayatım sürgün
İdamlığım onaylansın darağacına vurulsun düğüm
Çok uğraş vermemin sebebi anlaşılır birgün!

M.Sıddık SOLMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sebebi anlaşılır birgün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sebebi anlaşılır birgün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEBEBİ ANLAŞILIR BİRGÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Niyazi Tuncer
Niyazi Tuncer, @niyazituncer
15.8.2008 18:55:11
yürek yanmışki bu dizeler çıkmış , yinede sükunet en iyisi diyelim, şiirsel olarak meramını anlatmış şiir...kutluyorum kardeşim var ol
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL