Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
BEN BİLMEM
BEN BİLMEM

Başım Belada...

Yorum

Başım Belada...

( 7 kişi )

4

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

668

Okunma

Başım Belada...

Başım Belada

Başım bu aralar yine belada,
Elâ gözün hazı aklıma düştü.
Cesaretim yok ki buse alayım,
O bitmeyen nazı aklıma düştü.

Ömür gelip geçti hiç bitmez derken,
İster yüzünde öl, yine de erken.
Bu aralar güzü, kışı yaşarken,
Nazlı yârin yazı aklıma düştü.

Ne olurmuş sanki bir kez sarayım;
Muradıma artık ben de ereyim.
Sorar ki, ’nerede köşkün sarayın’?
Pes ettiren kozu aklıma düştü.

Ben Bilmem

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Başım belada... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başım belada... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Başım Belada... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İrfan Yılmaz
İrfan Yılmaz, @irfan-yilmaz2
19.11.2021 14:02:40
5 puan verdi
Çok güzel bir şiir kaleme almışsınız. Bestelenecek güzellikte.Beğenerek, emeğinize ve sanatınıza saygı duyarak okudum. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
Dr. İrfan Yılmaz. Bodrum.
keklik pınarı
keklik pınarı, @keklikpinari
18.11.2021 00:17:47
5 puan verdi
Şiir güzel Di tebrikler
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
17.11.2021 16:57:01
5 puan verdi
Anlamı anlatımı ve kurgusu güzel şiirdi usta
Emeğine yüreğine sağlık
________________________________Selamlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
17.11.2021 09:03:12
5 puan verdi
Merhaba
Kutladım değerli hemşerimi, eserini ve kalemini
Gönlüne, ömrüne bereket
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL