Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
tu
tugrulahmetpekel

UNUT DESENDE / Sevda Çiçeğim

Yorum

UNUT DESENDE / Sevda Çiçeğim

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

586

Okunma

UNUT DESENDE / Sevda Çiçeğim

UNUT DESENDE / Sevda Çiçeğim

Beni unutma diyen sesini
Duyar gibiyim unut beni
desende!
Unutabilir miyim
Sevda Çiçeğim

‘’Beni unutma diyen sesimi
duyuyorsan unutma
Hatta gitme........ sevgiler:)’’

VEDASEVDAÇİÇEĞİ
16 Ekim 2008 Perşembe 09:56:51

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unut desende / sevda çiçeğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unut desende / sevda çiçeğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUT DESENDE / Sevda Çiçeğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL