Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Derman serkan
Derman serkan

Yoktu başka baharım

Yorum

Yoktu başka baharım

( 1 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

393

Okunma

Yoktu başka baharım

Daha gençti yaşım
Darma dağın yürek taşım
Bir bir omzuma bindi sızılarım
Hep dikti hayata bakışım

Ne sordular halim nedir bilen olmadı
Sakladım umutları göz yaşım gören olmadı
Anlamadım halim bir başka aklım karıştı
Aşkı tanımadan hançer yüreğime saplandı

Yerim yurdum sendin dağıldı umutlarım
Gözlerinde Can damarım
Senle söndü hayat ışıklarım
Senle gitti tükendi duygularım

Ölüm olsa gelişin düğün bayram derim
Sende kaldı tüm gülüşlerim
Sende yoksan cenneti neyleyim
Sende kaldı tüm günlerim

Tc Serkan Günay

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yoktu başka baharım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoktu başka baharım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yoktu başka baharım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL