Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Çetin KIZILDAĞ
Çetin KIZILDAĞ

Renkler

Yorum

Renkler

( 9 kişi )

2

Yorum

18

Beğeni

4,8

Puan

594

Okunma

Renkler

Renkleri sıraya koydum
Al, yeşil, mor, kara ;
Hiçbiri sıcak bakmadı bana.
Bu yüzden gönlüm hep MAVİDEN, MAVİDEN yana.!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

89% (8)

3.0

11% (1)

Renkler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Renkler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Renkler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hayatışığı
hayatışığı, @hayatisigi
8.11.2021 16:45:18
Mavi, bir renkten daha fazlası bence.
Sonu olmayan bir gökyüzü,umut dolu bir deniz...
demiş
Cemal Süreya

Beğenimle.

Hoş geldiniz.
Etkili Yorum
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
8.11.2021 15:30:28
5 puan verdi
Hoş geldiniz.

Tebrik ediyorum.
Kaleminize sağlık.
Esen kalın.


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL