Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Mehmet  Öksüz
Mehmet Öksüz

ŞİİR GÖZLÜM

Yorum

ŞİİR GÖZLÜM

( 4 kişi )

3

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

1209

Okunma

ŞİİR GÖZLÜM

ŞİİR GÖZLÜM

Çok uzun zamandır huzura hasretti yüreğim
Dargındım ümitlere mutluluğa suskundum
Hiç yaşanmamış gibi yok ettim keskin acıları
Upuzun yılların gecelerinde boğdum nefesimi
Ruhumdaki asırlık cümleleri susturdum
Aşka hasret hiç gülmeyen gözlerimle
Takvimlere şaşkın şaşkın bakındım...

Bir kuş misali göklere merhabalar yağdırdım
Canına sığınarak endamına şiir gözlüm dedim
İçimdeki heyecanla sana sevgimle dokundum
Yalandan uzak mutluluğa yakın zamanlara
Adım adım yürüdüm hiç durmamak üzere...

Mehmet ÖKSÜZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Şiir gözlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir gözlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİR GÖZLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
8.11.2021 19:12:04
5 puan verdi
Güzel şiirdi beğeniyle okudum kutluyorum usta
Emeğine yüreğine sağlık
___________________________________Selamlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
8.11.2021 02:47:19
Şiir seven insan çoğu zaman gönlü yaralı insandır, ama her zaman yurduna, bağrağına, sevdiğine sevdalı insandır. Şiir sevmeyenler ise hep yaralayan tarafında yer almışlardır.

Şiir ise yürekteki duyguların kağıda dökülüp bundan sonra okuyanlara, dinleyenlere aktarılmasıdır.

Yüreğinizdeki hissiyatın bir şiir okuru olarak tarafıma intikal ettiğini belirtmek isterim kıymetli ozanım.

Gözleri şiire belirten şairimize selam olsun.

Tebrik ediyorum.
Kaleminize sağlık.
Esen kalın.
Kul Seyyah
Kul Seyyah, @kul-seyyah
8.11.2021 00:27:35
5 puan verdi
Tebrik ederim değerli şair Başarılarınızın devamı dileğimle selam ve saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL