Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
meyrem çağlayan
meyrem çağlayan

Dünyanın Endamı

Yorum

Dünyanın Endamı

( 12 kişi )

2

Yorum

28

Beğeni

5,0

Puan

659

Okunma

Dünyanın Endamı

Dünyanın Endamı

Dünyanın endamına
Atlastan kumaş
Biçseler
Ellerine
İğne iplik
Alıp dikseler
Bir yerinden
Patlak verir



Meryem Çağlayan
Selâm ve dua ile

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (12)

5.0

100% (12)

Dünyanın endamı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyanın endamı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünyanın Endamı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
21.10.2021 09:36:19
5 puan verdi
Dünyanın Endamı şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
21.10.2021 00:40:46
5 puan verdi
Yürek sesiniz dâim olsun efendim, kutluyorum tebrikler.
Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL