Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Karaca Yakup
Karaca Yakup

OKÇULAR KÖYÜ CAMİSİ

Yorum

OKÇULAR KÖYÜ CAMİSİ

( 5 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

543

Okunma

OKÇULAR KÖYÜ CAMİSİ

Aşk ile şevk ile bir cami yaptık,
Harap olmuş Köyümüzün camisi
Şimdi imamı yok geri kapattık
Viran olmuş Köyümüzün camisi

Ezan okunsa da namaz kılınmaz
İmamı yok bir çaresi bulunmaz
Cami yok, Okul yok burda kalınmaz
Viran olmuş Köyümüzün camisi.

Keşke yetkililer durumu bilse
Cuma’dan Cuma’ya bir imam gelse
Bari Cuma namazları kılınsa
Viran olmuş Köyümüzün camisi

Köylüler sahipsiz çekip gittiler
Her bir yana dağıldılar yittiler
Karaca Yakup’u yalan ettiler
Öksüz kaldı OKÇULAR’IN  CAMİSİ.

Karaca Yakup  10.10.2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Okçular köyü camisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Okçular köyü camisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OKÇULAR KÖYÜ CAMİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
14.10.2021 15:33:33
5 puan verdi
duyarlılık dolu çok güzel bir paylaşımdı dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL