Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Erdal Yılmaz
Erdal Yılmaz

Bir cevap bekledim

Yorum

Bir cevap bekledim

( 3 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1444

Okunma

Bir cevap bekledim


Bir cevap bekledim, göndermedin ya

İçimdeki yangını, söndürmedin ya

Beni divaneye döndürmedin ya

Alacağım kaldı bu aşktan benim



Kır çiçeklerinden, taçlar yapayım

Sarı saçlarına bukleler olsun

Buseler kondurup onu takayım

Uğur böcekleri, saçına konsun



Hayal olam aşkım, sana düş olam

Yaz yangını vursun, sana kış olam

İnci mercan gibi, sana diş olam

Alacağım kaldı bu aşktan benim

Alacağın kaldı bu aşktan senin



Erdal YILMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir cevap bekledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir cevap bekledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir cevap bekledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
1.10.2021 17:30:31
5 puan verdi
Tebrik ediyorum.
Kaleminize sağlık.
Esen kalın.
AZAP
AZAP, @azap
1.10.2021 15:21:55
5 puan verdi
sitemler içinde anlam ve duygu dolu çok güzel bir paylaşımdı dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL