Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Gece bekçisi
Gece bekçisi

...2

Yorum

...2

( 2 kişi )

1

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

1163

Okunma

...2

Yağmur taneleriyle kaybolup giden geceler
Seni bana getiri mi geçen o günler
Arayıp ta bulamadığım sen, yarınlarda
Bırak doğmasın güneş kalsın oralarda

Gece bekçisi Kitabından

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

...2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
17.9.2021 21:57:44
5 puan verdi
anlam ve anlatımı ile duygu yoğunluklu çok nefis bir dörtlüktü dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL