Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ünal beşkese
ünal beşkese

REST

Yorum

REST

( 4 kişi )

5

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

560

Okunma

REST

REST




Dudaklarında ben yanardım kor misâli,
Avuçlarında ben erirdim damla damla,
Bakışlarında ben kızarır, bozarırdım.
Gülüşünde ben vardım; gamzelerinde,
Ağlarken, gözyaşlarında ben,
Soluklarında ellerim dolardı göğsüne,
Şarkılarında, düşlerinde ben! ..

Gideceksen git şimdi...
Git ve unut
Becerebilirsen....

Ünal Beşkese (1963)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Rest Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rest şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
REST şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nasıf acar
Nasıf acar, @nasifacar
1.9.2021 14:51:25
Tebrik ederim
Yüreğine kalemine sağlık
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
1.9.2021 12:39:39
5 puan verdi
Merhaba
Her zaman ben vardım sende demiş şair
Kutladım kalemini
Sağlıcakla
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
1.9.2021 08:21:59
5 puan verdi
REST şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
Özcan İşler
Özcan İşler, @ozcanisler1
1.9.2021 00:33:59
Değerli şairim güzel şiirinizi beğenerek okudum tebrik ederim.
Ilhamınız bol olsun.
Sağlıcakla kal
Hoşça kal
Şiirle kal...
nur49
nur49, @nur49
1.9.2021 00:07:13
5 puan verdi
Unutamaz üstadım, öylesine erimiş ki sevda birbirinde, ayrıştırabilene aşkolsun... Herşeyi siz, sizin herşeyiniz o. Ne kadar büyük bir tutku ki bu, böylesine grift duygular. Çözülemeyen bir kördüğüm. 'Bir kör düğüm ki içim, çözdükçe dolaşıyor.' der gibi. Hem bu şiiri, hem de sizi gönülden kutlarım. Sevgi ve saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL