Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
NECİP ÖZYOLCU
NECİP ÖZYOLCU

YALAN DÜNYA

Yorum

YALAN DÜNYA

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

4,5

Puan

420

Okunma

YALAN DÜNYA

Hamalısın dünyanın, taşırsın yükünü.
Elinde nasırı kalır, sırtında izi.
Kimse bilmez belki senin öykünü.
Içinde kahırı kalır, kalbinde sızı.


Nice dert vardır ki daglardan ağır.
Ister içine at, istersen bağır.
Herkes mi kör olmuş, herkes mi sağır?
Alnına yazılmış silinmez yazı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Yalan dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALAN DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL