Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yukapel
yukapel

Ay'ın Kıyısında Yürüyen Adam

Yorum

Ay'ın Kıyısında Yürüyen Adam

( 6 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

572

Okunma

Ay'ın Kıyısında Yürüyen Adam



Ay’ın kıyısında yürüyen adam
Yeni dünyalar yaratıyor
Renkli balonlardan

Denizle el ele kıyıdan kıyıdan
Her dalga yeni serüvenlerini
Planlıyor adamların

Lütfu bol deniz
Dolunay’ın ışığında
Ve bir sevdalı adam
Enstrumanlarıyla

Balıklara
Arkadaş renkler yaratacak
Yakomozlar kıs kıs güldüğünde

Ay’ın kıyısında yürüyen adam
Ayakları ıslak ıslak

Can alıcı yine o da insan
Denize Ormana ağaca düşman
Her bir güzelliğe karşı

Sevdalı adam Enstrumanlarıyla
Balıklara arkadaş renkler yaratarak

Ay’ın kıyısında yürüyen adam
Yeni dünyalar vadediyor
Renkli balonlardan

Yüksel Nimet Apel

29.Temmuz.2021.Bodrum







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ay'ın kıyısında yürüyen adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ay'ın kıyısında yürüyen adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ay'ın Kıyısında Yürüyen Adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
1.8.2021 21:28:27
5 puan verdi
anlam ve anlatımı ile çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL