Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Muhittin Alaca
Muhittin Alaca

Yürek Yangınım

Yorum

Yürek Yangınım

( 4 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

526

Okunma

Yürek Yangınım

Yürek Yangınım

İçimin alevini söndürmeye yeter mi?
Karadeniz’in suyu, ikindi yağmurları.
Yurdumda gözyaşları, bir gün olur biter mi?
Adı insan, çatlamış, lakin ar damarları!
Küllenen toprağımdan, toy fidanlar biter mi?
Gür ormanlarda kuşlar, yine şakrak öter mi?

31.07.2021
Muhittin Alaca

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yürek yangınım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürek yangınım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yürek Yangınım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
31.7.2021 21:26:19
5 puan verdi

duyarlılık yoğunluğu içinde çok güzel anlam dolu harika bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
Sakin Karakaş
Sakin Karakaş, @sakin-karakas
31.7.2021 20:08:48
5 puan verdi
Çok özgün bir eser olmuş. Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL