(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
benim şiir kabiliyetim yoktur. Ben dşüncelerimi sanatsallıga katmadanda yazmak istedim. Nede olsa ucunda birseyler ifade edebiliyorum... Benden sanatsal özellik beklemeyin. Ben ne şair nede bir siir yazan biri deilim.. ancak bu kadar oluyor.
benim şiir kabiliyetim yoktur. Ben dşüncelerimi sanatsallıga katmadanda yazmak istedim. Nede olsa ucunda birseyler ifade edebiliyorum... Benden sanatsal özellik beklemeyin. Ben ne şair nede bir siir yazan biri deilim.. ancak bu kadar oluyor.
Yezid ordusunun bir avuç Ali taraftarını ve oğullarını kuşattığı ve kılıçtan geçirdiği bu lanet Kerbela vakasında ölenlerin yasındayız hala, yüreğine sağlık maalesef yezidler tükenmiyor halen kırıyorlar geçiriyorlar ortalığı ...
Ey Can gönül sayfandan bir ağıttı okuduğum Ehlibeyti Resule yapılan zulmü tekrar serdin gözlerimizin önüne dünya var oldukça anlatılacak bir kıyımdı bende nacizane dörtlüklerle katılmak istedim
Yası matem çeken cana aşk olsun Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için Kerbela toprağı al kana doysun Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
Sana revamıydı yapılan zulüm Sevgin ile dolmuş biçare kulum Susuz katlettiler hunharca malum Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
OI Resulün soyun bir, bir kestiler Yezit su vermiyor bomboş testiler Onca masum su diyerek iniler Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
Dile geldi arşı sema ah eder Eli kanlı yezit düşmanlık güder Zalime Allah’ın(cc) kuvveti yeter Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
Hazreti Resulün(s.a.v) torun zadesi Nübüvvet bağının genç nişanesi Fatıma(r.a) ananın ciğer paresi Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
Celal Abbas suya koştu Fırat’a Atladı hışımla zül celal ata Çadırda perişan tek Zeynel Aba Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
Yetmiş iki ehlibeyt(r.a) can verdi Zalimin saltanat sürmektir derdi Gözü kan bürümüş orduyla sardı Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
Beş bin zırhlı ordu ile savaştın Yola gelmez bir ümmetle uğraştın Makam mevki değil zulme savaştın Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
On Muharrem günü şehit edildin İslam’ın çiçeği masum bilindin Hakkın(c.c) mukim cennetine verildin Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
BİLECENİM matem çekip durayım Hakka zikir çekip aşkla yanayım On iki imam erkânında döneyim Ağla ey gözlerim Hüseyin(r.a) için.
sevgili can kerbela yıllardır biz alevilerin kanaması durmayan bir yaradır ol yezidin canına nalet olsun kerbele aleviligin tarin boyunca unutumuyacak bir vakasıdır bizler unutmuyoruz ve untturmuyacağız işte aleviligin tarihi hep acılarla dolu neden hep mazlumun yanında olduk hiç güçlünün yanında durmadık biz hep müküre kılıç çaldık hiçbir zaman cananı icitmedik dogru yoldan şaşmadık yolumuz hakmuahmmet ali yoludur can seni yürekden kutluyorum devamını diliyorum....
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.