Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
necip kahraman
necip kahraman

İZNİK GÖLÜNDE

Yorum

İZNİK GÖLÜNDE

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

925

Okunma

İZNİK GÖLÜNDE

İznik gölünde
Karacakaya da;
Zaman uykunun kollarinda.
Gümüşi elbisesiyle Dolunay
Sessizce aralıyor bulutları
Yırtıyor gecenin karanlığını...

Yakamozlar
Yüz görümlüğü istercesine
Şehrin uzak ışıklarına
Göz kırpıyor
Nispet yapıyor...

Necip Kahraman

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İznik gölünde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İznik gölünde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İZNİK GÖLÜNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
24.7.2021 23:06:16
5 puan verdi
Anlatımı güzel şiirdi beğeniyle okudum usta
Yüreğine emeğine sağlık
_________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL