Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

GÖNÜL YAZGIM ( 816.)

Yorum

GÖNÜL YAZGIM ( 816.)

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

620

Okunma

GÖNÜL YAZGIM  ( 816.)

GÖNÜL YAZGIM ( 816.)

Ayrılık görünüyor kahve fallarımız da
Damla damla ter düştü gecenin ayazında
Düğüm düğüm boğazım konuşmaz oldu dilim
Hüzün sardı kalbimi sarsıldı tüm bedenim

Bu sevda öylesine basit bir olay değil
Yürekte sevda varken ayrılmak kolay değil
Kadere yazıyorsa silmesi mümkün değil
Çaresizlik içinde kaldı bu gönlüm benim




Fatma Ayten Özgün




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gönül yazgım ( 816.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül yazgım ( 816.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL YAZGIM ( 816.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
16.7.2021 11:10:50
5 puan verdi
Değerli şairim kaleminizden sayfandza yine ustaca yazılmış akıcılığıyla anlam ve kurgusuyla güzel bir eserinizi zevkle okudum kutlarım kalemin daim ilhamın bol olsun nice güzel eserler görmek dileğiyle selam ve sevgilerle kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL