Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
öm
ömer0650

KAYBEDECEK BİR ŞEYİMYOK

Yorum

KAYBEDECEK BİR ŞEYİMYOK

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

4,7

Puan

443

Okunma

KAYBEDECEK BİR ŞEYİMYOK

Yaşadığım nerden belli
Hayatımın bir tadı yok
Bir gün ölüp gitsem bile
Kaybedecek bir şeyim yok

Ne deryalarda bir salım
Ne köşküm ne bir sarayım
Ne yıkılmaz saltanatım
Kaybedecek bir şeyim yok

Ne gülüm ne gülcanım var
Her aşkta bir hicranım var
Bir tek kuru bir canım var
Kaybedecek bir şeyim yo

Yaşadım kara yazıyı
Dinmeyen acı sızıyı
Neyleyim kötü maziyi
Kaybedecek bir şeyim yok

Ben kaybettim her şeyimi
Umudumu neşemi
Bozdum iyi gidişimi
Kaybedecek bir şeyim yok

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Kaybedecek bir şeyimyok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaybedecek bir şeyimyok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAYBEDECEK BİR ŞEYİMYOK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
3.7.2021 09:18:44
5 puan verdi
Kaleminize, gönlünüze sağlık.
Tebrik ediyorum.
Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL