Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Değinmeler 2

Yorum

Değinmeler 2

( 3 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

356

Okunma

Değinmeler 2



Zulüm biter,
Acı biter,
İçimde bir tortu kalır
Zalimler çer çöp olur
Zaman süpürür alır
Ölünür, çürür kemik
İyilerin şanı kalır...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Değinmeler 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değinmeler 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Değinmeler 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE, @celebi-turkkose
4.7.2021 18:34:55
Etkili Yorum
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
2.7.2021 11:43:59
5 puan verdi
Değinmeler 2 şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL