Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yusuf  yılmaz
yusuf yılmaz

BABAM

Yorum

BABAM

( 3 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

328

Okunma

BABAM

BABAM
Yusuf Yılmaz
Ne zaman gözlerim uzağa dalsa
İç geçiririm
Babam gelir aklıma.
Yürümeyi,
İlk karşılıksız sevmeyi, güvenmeyi,
Düşüp kalkmayı, yorulmayı
Ondan öğrendim.
Ne tatlı bakışları vardı.
Konuşurken şakalaşırdı.
Morali bozulanlar
Hep ona koşardı.
Kalp atışlarının sayısını az vermişti Yaradan.
Bir mayıs sabahında,
Geçti gitti bu dünyadan.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Babam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BABAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
20.6.2021 22:59:30
5 puan verdi
Mekanı cennet olsun usta
Selamlar
mavitükenmez
mavitükenmez, @mavitukenmez
20.6.2021 13:20:36
5 puan verdi
Bu dünyadan göçen evladına evine cocuklarına baba, çevresine faydası olan, tüm babalarımızın mekanı cennet olsun.

Tebrikler güzel bir siirdi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL