Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

hani bazen

Yorum

hani bazen

( 7 kişi )

2

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

605

Okunma

hani bazen











//
.
.
.

hani
bazen
nasıl desem
gülüşün diyorum
takılır ya bazen aklıma
zamansız an olursun ya saklıma
yine sevmek, yine özlemek olur adın bahtıma


hani
bazen de
nasıl desem
tetikleşir zihnim
çeker vururum bakışlarını
dizginlenir hayallerim çokluğuna
harf harf küfür olur yokluğun incitmeden lugatıma...

.
.
.
//

ilhanaşıcıhaziranikibinyirmibir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Hani bazen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hani bazen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hani bazen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hüzünlükent
hüzünlükent, @huzunlukent1
5.6.2021 15:01:16
5 puan verdi
hani
bazen de
nasıl desem

Anlatılmaz ki...

Adı sevdakenti olur!..

Albatros 06
Albatros 06, @albatros-06
5.6.2021 09:38:46
Usta işi bir şiir..

Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL