Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
karbulutu
karbulutu

Günü güneşe sormadan

Yorum

Günü güneşe sormadan

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

397

Okunma

Günü güneşe sormadan

Sıradan şeylerle avuttuk kendimizi
Görmedik denizi
İnemedik sevgilinin yüreğine
Tapındık dünya hali metaryallere
Söz çoktu
Kelimeler arasında en ala dansöz
Mazeret savurdu külleri kadere.

Lak lak
Söz dolaşır ara yerde
Öze inemedik
Öz kayboldu bir yerlerde
Rakamlar çoştu
Kirpikler gözler solarken güllerde
Sanki bu hayat bomboştu.

Para gibi harçadık vakti
Hiç sevinmeden sevilmeden
Şimdi dört nala koşan atlar terli
Ucunda muştu var sanki
değerli.

Zamanı durduramadık
Öksüz kaldı sevgi
Darağacında melenkoli
Ölüme boyun eğerken
Bilemedik derdi temmuz sıcağında...

Oysa biz dünya salıncağında
Sürgüne gönderildik
Günü güneşe sormadan.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Günü güneşe sormadan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günü güneşe sormadan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Günü güneşe sormadan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL