Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Sen gittin..2

Yorum

Sen gittin..2

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

561

Okunma

Sen gittin..2

Sen gittin..2


Gidişini bile anlayamadım ben,
Başım şimdilerde zonkluyor
En kötü anlarım da
Gözlerime çektiğin perdeyi arıyorum
Dayanamıyorum, sana şiirler yazıyorum
Notlarımın arkalarına
Güzel bir bahar sabahı
Beni öperek uyandırışını yazıyorum sürekli.

O kadar yalnız kaldım ki geldiğim bu şehirde
Tek ümidim seni bulmaktı
Sen de sırra kadem basarak vurdun tekmeni
Hiç acımadın benim sana acımadığım gibi
Senle oyun olmazmış çok iyi anladım.

İlk tanıştığım zamanlarda
Hiç kale almamıştım, seni sevmiştim,
Çıkmayacaksın sanmıştım hayatımdan
Ama uzun süreler oldu sen uğramayalı
Arkanda bıraktığın adama hiç bakmadın.

Sami Arlan..


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen gittin..2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gittin..2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen gittin..2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL