Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
efecan şengül
efecan şengül

DUDU DİLLİM

Yorum

DUDU DİLLİM

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

4,0

Puan

410

Okunma

DUDU DİLLİM

Dudu dillim ataşına yandım
Mecnun gibi derde koyma beni
Vallah şu tatlı canımdan usandım
Kuru dallar gibi kırma beni

Gönül sevdi gayrı bunun affı yok
Sensiz şu dünyanın inan tadı yok
Gözlerinin eşi benzerleri yok
Çıra gibi yakıp yandırma beni

Dudu dillim dillerinden bal akar
Seni tadan yine seni hep arar
Gözlerin gözüme derinden bakar
Dipsiz ummanlara daldırma beni

Verdiğim ikrarım bozulmadıkça
Canım bedenimden ayrılmadıkça
Dudu dillim sen Şengül’le oldukça
Sen kıy bana ele soldurtma beni

26.05.2021 (04:15)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

3.0

50% (1)

Dudu dillim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dudu dillim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUDU DİLLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL