Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
makyevel
makyevel

GERÇEK DOST

Yorum

GERÇEK DOST

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

744

Okunma

GERÇEK DOST

Ömründe tanırsın bir ya da iki
Gerçek dost denilen o asil kişi
Para pul, şan şöhret bir yerde biter
Gerçek dost dediğin ömrüne yeter

Zaman, mekan ya da asi bir tufan
Engel olmaz dosta sen buna inan
Uzaktan duyarsın o güzel sesi
İşte geldi dersin yaşam neşesi

Alamaz hiç kimse onu parayla
Bilirsin dost olmak uymaz riyayla
Haşa ! İnanmayasın, sen bu dünyaya
Gerçek dost, ölür de seni silemez.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gerçek dost Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçek dost şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERÇEK DOST şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mbb23
mbb23, @mbb23
25.12.2012 23:07:19
5 puan verdi
çok güzel bir şiir okudum.. Yüreğinize SAğlık.
Matto
Matto, @matto
22.8.2008 15:46:26
dost olmuş günümüzde herkes bir günle.dost bulmak sabır ister.
sevgi ister.hoşgörü ister.
iyi dostlarınız olması dileklerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL