İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Koca çınar
Koca çınar

BULUR YOLUNU

Yorum

BULUR YOLUNU

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

355

Okunma

BULUR YOLUNU

BULUR YOLUNU

BULUR YOLUNU

Sevda yazdım yüreğime sevda
Acısı tatlısı kalbimin sızısı
Hasreti özlemi yazımdı kışı
Güller açar sen gelince baharı

Uzakta olsa alırım kokunu
Yıldızlarla gelir bulur yolunu
Hayallerde yaşar gönlümün ruhu
Deli divane olmuş garip kulu

Uzaklardasın tutamam elini
Sıkılmış arardı beni gözleri
Konuşurdu Ağlamaklı sözleri
Zulum hüsran içi hep ah çekerdi

Zor gelirdi konuşmak tek isteğim
Geleceksin diye seni beklerim
Zaman durmuş ÇINAR seni düşlerim
Ağlama üzülme gülüm ölürüm

KOCA ÇINAR HÜSEYİN ÇINAR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bulur yolunu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulur yolunu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BULUR YOLUNU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL