Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Münire Çevik
Münire Çevik

ALLAH

Yorum

ALLAH

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

326

Okunma

ALLAH

ALLAH

ey gönül Aşkamı daldın
Arayıp Yarimi buldun
O sen, sende omu oldun
Allah Allah Allah Allah

Yalın ayak yola düştün
Aşk içinde hakkı seçtin
Dünyalıklardan vaz geçtin
Allah Allah Allah Allah

Dolunca yürekler aşkla
Unutulur keder tasa
Allahla edilen meşkle
Allah Allah Allah Allah

Sen varınca Nur dağına
Bas öksüz yetim bağrına
Gitmesin söz ağırına
Allah Allah Allah Alllah

Günferi aşkla mecnunmu
Yoksa bir garib meczupmu
Kimsesiz ağlar mahsunmu
Allah Allah Allah Allah

Münire çevik 30.04.2021

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Allah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALLAH şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL