Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
meryem çoban
meryem çoban

SÖYLE FELEK

Yorum

SÖYLE FELEK

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

611

Okunma

SÖYLE FELEK

SÖYLE FELEK

Alıp veremediğin ne benimle felek
Gamları kederleri verdin tömbek tömbek
Her attığım adımıma kazdın bir hendek
Aldın sevdiğimi giydirdin hüzünlü yelek

Ne ettim eyledim felek ben sana söyle
Yükledin sırtıma dünya kahrını böyle

Ne sevildim bu dünyada ne sevebildim
Mutluluk beklerken dertlerinle sınandım
Sevda yağmurlarından nasip almadım
Aldın sevdiğimi giydirdin kara urbanı felek

Ne ettim eyledim felek ben sana söyle
Yükledin sırtıma dünya kahrını böyle

Feriha Aydosoğlu

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Söyle felek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle felek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLE FELEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
22.4.2021 15:19:50
5 puan verdi
Sayfanızda çok güzel bir eser var yüreğinizin sesi kaleminizden mısralara yansımış okuyucuyu düşündüren değerli bir eser okudum yüreğine ve emeğine sağlık her daim güzel eserler okuma dileğiyle kalemin daim ilhamın bol olsun selamlarımla kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL