Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
fihaha(OrhunBasat)
fihaha(OrhunBasat)

78. YAŞ ŞİİRİ

Yorum

78. YAŞ ŞİİRİ

( 2 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1305

Okunma

78. YAŞ ŞİİRİ

78. YAŞ ŞİİRİ




beni sevin
çok zamanınızı almayacak ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

78. yaş şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 78. yaş şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
78. YAŞ ŞİİRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erhanbay
erhanbay, @erhanbay
20.4.2021 21:11:05
Sizi ve şiirinizi seviyorum.Siz yazın ben okuyayım.
Fikrim Derya
Fikrim Derya, @fikrimderya
20.4.2021 04:33:48
5 puan verdi
:) Selamlar.Hürmetler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL