Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gülgüzel
Gülgüzel

Bahar

Yorum

Bahar

( 2 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

356

Okunma

Bahar

Gönlümün bahar geldi
Bahar sabahı
Buzu çözüldü gül
Açtı

Kardelen boynunu
Uzatı nevruz süzüldü
Dört mevsim kıştı
Güneşi görmemişti

Gönlüm mavi gül
Açtı
İlk defa gülün
Edası kokusu
Neşesi sevgiden geçer
Kalbimin özel kokusu
Bahar dört mevsim
Nazar boncuğu
Mavi gülü

Gül.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
16.4.2021 11:28:29
5 puan verdi
Elinizin emeği beyninizin ürünü olan güzel bir eserinizi beğeniyle okudum okuyanı hislendiren ve doyurucu bir tarzda yazılmış eserinizi ve sizi canı gönülden kutlarım sayfanızda nice böyle güzel eserler görme dileğiyle kalemin daim ilhamın bol olsun selamlarımla kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL