Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
tu
tugrulahmetpekel

ONUN ADI FAHİŞE

Yorum

ONUN ADI FAHİŞE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

395

Okunma

ONUN ADI FAHİŞE


ONUN ADI FAHİŞE



Ve akşam çökünce,
Şehrin üzerine,
Yeni bir gün başlar onun için.
Takar takıştırır.
Sürer sürüştürür.
İki üç düğme açar,
Yukarıdan aşağıya.
Görünsün südyeninin,
Rengi yada
dolgun göğüsleri.

Eteğini daha da yukarı çeker.
Yanı başında,
Her araba duruşunda.

Yorgun argın dönerken,
Sabahın kör karanlığında.
Bilir çok ucuza gittiğini. Aradığı,
Biraz gırtlak birazda
Üstü kapalı yatacak barınak.
Başını koyduğunda yastığa,
Uyanamayacağı kadar derin,
Bir uykuya kavuşmak.

Dünyanın en ağır işçisidir,
Onlar.
O onlardan biri,
Onun adı FAHİŞE

Tuğrul Ahmet PEKEL
14-09-2006-Perşembe

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Onun adı fahişe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onun adı fahişe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ONUN ADI FAHİŞE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL