Çankırı’da bir köy karantinaya alınmış Köyü değil Çankırı’yı karantinaya almalı İstanbul-Ankara-Çankırı arası virüsü gezdirip duruyorlar ölüleri bile onları korkutmaya yetmiyor...
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bu virüsü iyileştirmek veya yok etmek olası görünmüyor. Aşıyı ise ilaç gibi algılayanlar var. Aşı on yılları kapsayan uzun vadeli bir çözüm. Tek dileğimiz virüsün mutasyonunu tamamlayarak, yaşadığı bedenle %80-90 uyum sağlamasını beklemek. Bize düşen de bu süreç içerisinde olabildiğince karşılaşmamak kendisiyle.
Her ne kadar ülkemizdeki sorumsuzluklardan yakınıyor olsak da, duyarlı davrananlar arasında da, tüm dünyada bir bıkkınlık havası mevcut. Hatta bana göre, ülkemizin mevcut eğitim ve kültür seviyesi dikkate alındığında, doğruyu yansıtmayan verilere rağmen, bulunduğumuz durum salgın grafikleri bakımından (yayılma hızı, bulaşı, ölüm oranı gibi) mucize bile sayılır.
😅😅😅😅 ya çok pardon komik değil hatta ağlanacak bir haldeyiz ama bu şuursuzluk komik yine de ya İnsanın aklı almıyor son paragrafın ayrı bir yazı konusu olmuş. Katılmamak ne mümkün.
😅😅😅😅 ya çok pardon komik değil hatta ağlanacak bir haldeyiz ama bu şuursuzluk komik yine de ya İnsanın aklı almıyor son paragrafın ayrı bir yazı konusu olmuş. Katılmamak ne mümkün.
Aşı olunca da bitmiyor ki Hastalığı daha hafif atlattıkları söyleniyor hastalık mutasyona uğradığında aşı etkisini kaybediyor ve bulaşıcı olma özelliği devam ediyor😔
Aşı olunca da bitmiyor ki Hastalığı daha hafif atlattıkları söyleniyor hastalık mutasyona uğradığında aşı etkisini kaybediyor ve bulaşıcı olma özelliği devam ediyor😔
Millet biraz evinde otursun.. Yasak günü bile marketler cok kalabalık Cafeler insan kaynıyor🤫 Bu hastalık gecmez Olan küçük esnafa oluyor insanlar zor durumda İşsizlik çoğaldı Ama ekonomi iyiye gidiyor avrupa bizi kıskanıyor Önemli olanda bu🙄 Neyse bir kahve icelim.kederlendik😫😫 ☕🧆🧆☕
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.