Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Şair Hava Şiir Ana
Şair Hava Şiir Ana

VELHASIL

Yorum

VELHASIL

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

391

Okunma

VELHASIL

Yağan her yağmur/da seni düşündüm.
Gördüğüm rüya/da seni düşledim.
Attığım adım/da gölgem gibiydin !
Yoruldum ben, bittim desem yeridir.

Bazı yüreğe sevgi ağır gelir,
Taşıyamaz, ya/da işine gelmez.
Taşısa belki/de kıymet bilinmez.
Bilinse karşında/ki değer vermez.

Değer bilmeyen gönüle girilmez.
Yürek/de sevgi asla filizlenmez.
Filizlense/de bir daha yeşermez.
Vel/hasıl bu yüreğe sevgi girmez...

Şair Hava ŞiirAna Şiir ve Sözleri

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Velhasıl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Velhasıl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VELHASIL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL