Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mozturk
mozturk

Tatsız Rüya

Yorum

Tatsız Rüya

( 1 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

891

Okunma

Tatsız Rüya

Son defa sesini duymak için
numarana baktım ,
Ama tuşlayamadım numaranı.

Resmine bakmak istedim
Son defa
Ama gönlüm el vermedi

Elimi uzatayım dedim
Uzattıkça uzaklaştın
Ve dokunamadım o tenine

Çünkü;
Gördüğüm bir rüyaymış meğer



İnan güzellikleri yakalamak çok zor artık.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tatsız rüya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tatsız rüya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tatsız Rüya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
abdurr
abdurr, @abdurr
6.6.2010 13:12:26
5 puan verdi
İnan güzellikleri yakalamak çok zor artık.

Hemde ne kadar.


Tebrik eder saygılarımı sunarım.

gözlerindesakla
gözlerindesakla, @gzlerindesakla
31.7.2008 23:59:26
dilimin ucunda soylenmemis cumleler..
sahibini bekler...

Yureginize saglik!
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
31.7.2008 10:55:34
YÜREĞİN VAR OLSUN,SELAMLAR,SAYGILAR
ŞAİRİNKÖŞESİ
ŞAİRİNKÖŞESİ, @sairinkosesi
31.7.2008 08:35:51
tebrikler efendim güzeldi
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL