Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Demiştim Ben Sana

Yorum

Demiştim Ben Sana

2

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

356

Okunma

Demiştim Ben Sana

Demiştim Ben Sana

Anladım maksadını.
Anmam tövbe adını.
Bu yaşamın tadını,
Kok demiştim ben sana

Vermedin ki hiç ahenk
Oysa bendim sana denk
Piyasada çeşit renk
Çok demiştim ben sana

Sana kimler katlanır
Sanma çağlar atlanır
Ta kalbime saplanır
Ok demiştim ben sana

Doğmaz her zaman güneş
Yakar bağrını ateş
Benim gibi düzgün eş
Yok demiştim ben sana

Oyun oyna sen ara
Onlarda var makara
Kimse yemez numara
Tok demiştim ben sana

Not : Hayal ürünüdür.
Yakuphan Kılınç
İlk Yayın Tarihi : 15 Şubat 2021 Pazartesi 03:20:26

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Demiştim ben sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Demiştim ben sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Demiştim Ben Sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tevfik DÖLEK
Tevfik DÖLEK, @tevfikdolek
17.2.2021 16:10:29
Emeğinize ve Kaleminize sağlık
Kıymetli Üstadım
Her daim güzel olanı, Hakikat üzere yazmanız dileklerimizle.
Güzel bir eser
Başarılar dilerim
Kaleminiz Susmasın

Selâm ve Duâ ile
Hüseyin ışık76
Hüseyin ışık76, @huseyin-isik76
17.2.2021 09:00:32
Tebrikler üstat çok güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL