Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
S Atalay
S Atalay

Tabiatın Zindanları

Yorum

Tabiatın Zindanları

( 2 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

536

Okunma

Tabiatın Zindanları

Tabiatın zindanları açılmış
Yarı çıplak insanlar
Ne bendeyim ne bedende
Söylenmeyecek sözler gelir zihnime

Tabiatın zindanları açılmış
Merhametten yoksun insanlar
Fikirler,hayatlar boş
Ne bendeyim ne bedende
Söylenmeyecek sözler gelir zihnime

Tabiatın zindanları açılmış
Sahiplenmişler dünyayı,insanlar çığlık çığlığa
Ne bendeyim ne bedende
Söylenmeyecek sözler gelir zihnime
S.A

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tabiatın zindanları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tabiatın zindanları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tabiatın Zindanları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir1
4.2.2021 02:24:19
5 puan verdi
Çok güzel bir şiir. Yürek sesiniz hiç susmasın.
Tebrik ederim, başarılar dilerim, İyi akşamlar dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL