Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
aliy67
aliy67

O ve O'nun ile

Yorum

O ve O'nun ile

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

986

Okunma

O ve O'nun ile

O ve O'nun ile

O ve O’nun ile

Söylenmesi gerekirken söyleyemediklerimizden,
yapmamız gerekirken yapamadıklarımızdan dolayı,

bizi unutmamasını dilediğimiz
ve bizim hiç unutmayacağımız
tek, bir tek,
sadece O, ve tek O’na
münacaatımız;

"sus" turulamadığı yüreklerden
mutluluğun kaynağına
yeniden dirilmek için
yeniden diriltmek için
bilakis
unutulmamak için,
unutmamak için
hiç unutmayana
sadece O’na
münacaatımız

neden mi?
çünkü
O’nda dirilmek,
O’nun için diriltmek

O’na karşı olan
her şeye direnmek
eğilmemek için direnmek,
O’nun dışında hiç bir şeye eğilmemek

ve
O’na eğilince
herşeyinle eğilmek

malınla,kaleminle,duygularınla

ve zeynebi bir onurla
kanınla,
canınla,
canan’ınla

H.Ali Aydın
21.01.2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O ve o'nun ile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O ve o'nun ile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O ve O'nun ile şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bab ı esrar
bab ı esrar, @babiesrar
30.7.2008 02:06:39
can mal mülk canda tende Onundur Ondan başkasına eğlmemek dileğiyle .hayırlı kandiller.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL