Şerefini namusunu satan Vatanını milletini satan Arsız hayasızca yaşayan Ciğerleri beş para etmez Saklambaç oynayan ve saklambaç ebeleri Militanlar etrafımı kuşattı En acı tablo bunların ortasında mecburi yaşamak Hemde çırpına çırpına yaşamak
Yakuphan Kılınç
Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne Yapacaksın? Çayı satmayacakmısın bana Topu atmayacakmısın bana Yine çatmayacakmısın bana Balık tutmayacakmısın bana Oyuna katmayacakmısın beni Su yutmayacakmısın Sözünü tutmayacakmısın Onu unutmayacakmısın Yarın gitmeyecekmisin
Yoğurdu çalmayacakmısın Peyniri almayacakmısın Çarşıya dalmayacakmısın Orda biraz kalmayacakmısın Bana haber salmayacakmısın
Ne yapacaksın, ne satacaksın? Ne alacaksın ne atacaksın? Saat kaçta yatacaksın? İşe saat kaçta gideceksin? İşten saat kaçta geleceksin? Kendimi ona göre ayarlayayım.
Çayı ocağa vurmayacakmısın Saatini kurmayacakmısın Yarın evde durmayacakmısın Misafirliğe geleceğim
Değerli şairim sayfanızda okumaya değer güzel ve anlamlı şiiriniz akıcı bir üslupla yazılmış yüreğinizi ve emeğinizi kutlarım kalemin hiç susmasın nice güzel şiirler yazmanız dileğiyle kalın sağlıcakla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.