Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fa
Faruk Kır

Sana Alışmayı Özledim

Yorum

Sana Alışmayı Özledim

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

362

Okunma

Sana Alışmayı Özledim

Bil ki;Bil!
Sevda eşitti;bizdi edil
Bir fiil sevda sözleri;değil
Değil ki hiçbir Irak bu kadar yakın olmadı
Bir veda vaktinde Gül kurusu solmadı
En taze çiçekler bile sana hasretti
Çiçeğe isim veren sendi
Sendin ,et güzel yar beni
Sevdalı eyle
Susmak bu kadar yakışmazdı
Hiçlik kalbinin makamı
İşte ortada bir sevda

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sana alışmayı özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana alışmayı özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sana Alışmayı Özledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
27.1.2021 13:57:51
5 puan verdi
Sayfanızda güzel şiirlerinizden birini beğeniyle okudum yüreğinin sesini yansıttığın şiirini ve sizi kutluyorum kalemin daim olsun selam ve sevgilerimle kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL