Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
VAHDE GÖNÜL
VAHDE GÖNÜL

BAŞKA

Yorum

BAŞKA

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

976

Okunma

BAŞKA


bAŞKA,BAŞKA,BAŞKA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Başka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞKA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
oktayzerrin
oktayzerrin, @oktayzerrin
11.8.2008 01:52:02
yürekten kutlarım...teşekkürler...saygımla...
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
1.8.2008 20:22:19
YÜreğinize sağlık
Salih Keteci
Salih Keteci, @salihketeci
31.7.2008 12:20:35
Hece vezni diyince orada kalıyorum saatlerce .Ellerine sağlık hocam.
Rabia BARIŞ
Rabia BARIŞ, @rabiabaris
28.7.2008 22:48:42
güzel bir şiir tebrik ediyorum. yazarını ve bestegarını.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL