Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Asrın Şairi
Asrın Şairi

SEVGİ DOLDURDUM

Yorum

SEVGİ DOLDURDUM

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

409

Okunma

SEVGİ DOLDURDUM

SEVGİ DOLDURDUM


Hayalimde bina kurdum kendime
İçine Özümden Sevgi Doldurdum
Bu dünyada düşmedim ki dengime
Gönül bahçemdeki gülü soldurdum

Neler Çektiğimi Görmediler ki
Bu yarama merhem sürmediler ki
Sevdiğimi Bana Vermediler ki
Başımdaki saçlarımı yoldurdum

Ziyani’yim gece gündüz ağlarım
Viran oldu benim gönül bağlarım
Eriyor Hep Yürekteki Yağlarım
Bende kendi kaderime saldırdım

ÖZTÜRK ERBEK

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevgi doldurdum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi doldurdum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ DOLDURDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL