İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Fa
Faruk Kır

Özlüyorum

Yorum

Özlüyorum

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

363

Okunma

Özlüyorum

Her satırıma taşmanı
Saçlarını tarayışını
Ellerinin hatırasını
Bakan bakışını
Şiir dolusu cümle sonatlarını
Beni benden çok sevecek sanışımı
Özlüyorum kapanan her pencere naaşını
Özlüyorum gidişini anlamayışımı
Anlayıp sensiz yıkılmayışımı
Anlayıp sessizliğe tutsaklanışınımı
Tütsü de kokunun yatışını
Aynı şeyler farklı odaklarda aynı kalışını
Özlüyorum işte ne kelime fazlası
Ne kelimelerin naaşı kadar yakındı
Gidişine tutsanışımı..

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Özlüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özlüyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL