Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
me
melan

maktulündür bu beden!!

Yorum

maktulündür bu beden!!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

maktulündür bu beden!!

maktulündür bu beden!!


ruhumun şantiyesinde yaşayan amele benliğim,

satılık şiirler gibi kirletildi....

dünyanın adalet zaafından faydalanarak

sahte belgelerle

şahsıma ait benliğimi elimden aldın.

beni bana mülteci bıraktın...

aklıma vurduğun paslı pranganın izleri henüz geçmedi.

dünlerimi özledim,

ve geçmişimi, güneşe yetişemeyen

yarım kalmış bir ikindinin gözyaşlarında aradım...

ilan kayıplarına olan duyarsızlıklarda kaybettim kendimi,

geriye sadece noter onaylı acılarımı bıraktım...



F.K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Maktulündür bu beden!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Maktulündür bu beden!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
maktulündür bu beden!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Be
Betül Kardas, @betulkardas
26.7.2008 12:40:49
Kaleminiz daim olsun

Yüreginize saglik
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
26.7.2008 12:35:37
Beğeni:
0
Okunma:
769
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL