Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KÖKSAL-40
KÖKSAL-40

Vatan

Yorum

Vatan

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

3,0

Puan

287

Okunma

Vatan

VATAN
Kimi göreve koşar verir canını
Kimi esirgemez mübarek kanını
Jest yaparlar sokağa verirler adını
Biz sehit onlar sahibidir vatanın

Adımız mehmetçik hepimizin
Gözü yaşlı ana baba yetimimizin
Emanettir BU vatan ceddimizin
Biz sehit onlar sahibidir vatanın

Bizde bedel can kan yada beden
Onlarda şehit olsa bedelli neden
Euro dolar bir vatan mi eder
Biz sehit onlar sahibidir vatanın

Eli Silah tutmamis okur mavali
Cebinde para altında araba pekte havalı
Dinletirler güzel güzel masali
Biz sehit onlar sahibidir vatanın.

Bedelli askerliğe hayır
Şenol Köksal

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Vatan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vatan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL