Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
duyguseliozan
duyguseliozan

Yorulmuş Yıkılmışım Izdırabım Sürüyor

Yorum

Yorulmuş Yıkılmışım Izdırabım Sürüyor

( 5 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

572

Okunma

Yorulmuş Yıkılmışım Izdırabım Sürüyor

Yorulmuş Yıkılmışım Izdırabım Sürüyor

Bak ne kalmış elde, aman!
Aşk dokunmuş kalbe, aman!
Aşk acısı, Çok yaman, aman!
Gönül yıkılmış viran, aman!

Bende hep boşa geçmiş zaman,
Bende koşa koşa geçmiş zaman.
Gerçekler kalkmış ortadan,
Hayalle, düşe düşe, geçmiş zaman!

Raydan çıkmış hayatım benim.
Aha gitmiş saltanatım benim.
Yorulmuş, yıkılmışım koşa koşa,
Sürüyor ızdırabım benim!...

Duyguseliozan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yorulmuş yıkılmışım ızdırabım sürüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorulmuş yıkılmışım ızdırabım sürüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yorulmuş Yıkılmışım Izdırabım Sürüyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL